Despre noi

memphis_5.png

Topo Survey Engineering

Având experienţă de peste 6 ani de muncă pe diverse şantiere din UK, respectiv din 2021 şantiere din România, compania oferă asistenţă topografică pe şantiere de cea mai înaltă calitate. Viziunea noastră este să oferim sprijinul necesar clienţilor noştri în ceea ce priveşte realizarea proiectelor la standarde înalte implementate în ţări dezvoltate, cum ar fi Marea Britanie. Misiunea noastră este să executăm lucrările în mod eficient, respectând legislaţia în vigoare şi cu sprijin complet în vederea eliminării costurilor mari de execuţie sau erori intervenite, respectând siguranţa la locul de muncă şi în mod sustenabil.

Hai să începem un nou proiect împreună!

Viziune

Viziunea noastră este să oferim sprijinul necesar clienţilor noştri în ceea ce priveşte realizarea proiectelor la standarde înalte implementate în ţări dezvoltate, cum ar fi Marea Britanie.

Misiune

Misiunea noastră este să executăm lucrările în mod eficient, respectând legislaţia în vigoare şi cu sprijin complet în vederea eliminării costurilor mari de execuţie sau erori intervenite, respectând siguranţa la locul de muncă şi în mod sustenabil.